LA PERSONA MÉS IMPORTANT DE LA TEVA VIDA ETS TU

Hem de pensar que nosaltres mateix@s som les persones més importants de les nostres vides i és per aquest motiu que cal que ens cuidem molt. Potser en un primer moment heu pensat… Home! Això sona un pèl egoista, no? Doncs no! No ho és. No hi a cap incompatibilitat en estimar i estimar-se un mateix. De fet, si una persona no s’estima a si mateixa projectarà aquest sentiment i pensarà que ningú no la podrà estimar i per altra banda , si un no s’estima i es respecta, no podr`ni estimar ni respectar als altres

Hem de ser conscients  que si nosaltres no estem bé, les persones que ens envolten tampoc  ho estaran. Imagineu que per les circumstàncies que siguin esteu en una situació de malestar i això fa que no us cuideu i entreu en un estat en el que tot us  rellisca o que esteu angoixats i això us altera i fa que les relacions amb els altres es compliquin.

Creieu que els vostres pares estaran contents? Creieu que les persones que us estimen estaran contents? Creieu que els vostres fills estaran contents? Creieu que podreu satisfer les necessitats del vostres fills petits?.

 No us vull convèncer de res, però m’agradaria transmetre la necessitat de cuidar-nos com a procés basic per seguir endavant, estant atents/es a les nostres necessitats tan fisiològiques com emocionals  per poder satisfer-les i assolir el benestar.